Ascensió al Pic de Comapedrosa 2942m. Experiències d’alçada

 

ASCENSIÓ AL PIC DE COMAPEDROSA

 

 

 

Avui hem començat amb el Comú de la Massana un seguit de 4 caps de setmana d’activitats gratuïtes per la gent d’Andorra. Una oportunitat per donar a conèixer la Parròquia i les seves meravelloses muntanyes.

Gràcies a la iniciativa del conseller J.M. Garrallà i a l’Emma de turisme que ens ha fet posar en marxa en un moment difícil, on volem aprofitar per donar a conèixer el nostre ofici i fer descobrir les nostres muntanyes, cultura i activitats de les quals podem gaudir a La Massana.

La primera d’aquestes ha estat el Pic de Comapedrosa 2942m, amb un súper grup que s’ha currat una sortida amb condicions més aviat d’hivern que no pas del mes de juny.

 

 

El que és ben cert que la meteorologia d’aquest juny esta força complicada aquí a dalt.

Una jornada llarga de muntanya on alguns dels components del grup han descobert l’alta muntanya i fins i tot algun ha fet el seu primer cim.

El dissabte vinent tornem amb una nova Experiència d’Alçada i anem al Pic de Medacorba 2913 que ens donarà una mica més de feina a causa de  les condicions en qué es troba la muntanya, però això ja ho anirem veient.

El millor de tot com sempre és veure la satisfacció i les ganes de repetir que ens han transmès tots els participants, així que esperem tornar.los a veure aviat.

 

Translate »