Qui sóc

Soc en Xavi Bonatti, un apassionat dels esports a l’aire lliure, la muntanya i el mar. De fa uns anys em dedico professionalment com guia d’alta muntanya, instructor de submarinisme i monitor d’esquí. Col·laborador d’algunes marques de material del sector com Helly Hansen, BlackcrowArvaFritschiNWPD i Esports Sant Moritz Arinsal).

Apassionat de la muntanya i els espais naturals, he tingut la sort de poder gaudir des de ben petit de la muntanya, l’esquí i l’escalada. Penso que he procurat passar el màxim del meu temps i la meva vida per muntanyes de tota la geografia, de fet intento no desaprofitar cap ocasió d’escalar, esquiar o còneixer cap muntanya. Tot i que les circumstàncies de la vida (lesions) m’han dut a provar altres esports com el submarinisme que m’ha fet recuperar una passió de petit, és per  aquest motiu que auna part del meu temps l’aprofito com instructor i col·laborador en un centre de submarinisme de Palamós, H2O (Port Marina) quan tinc l’oportunitat de passar uns dies de relax vora el Mediterrani.

Actualment, porto ja uns quants anys on la meva passió s’ha convertit en el mitjà de vida, cosa que no ha fet més que augmentar les ganes d’anar a la muntanya, ja que compartir el que he pogut aprendre, en aquests no pocs anys, és per a mi una de les coses que m’agraden. L’ensenyança i la formació són una part força important en la nostra tasca com guies, personalment una manera molt divertida d’ajudar als que tenen ganes d’iniciar-se perquè coneguin la millor manera de poder fer activitat amb la màxima seguretat.

Així que si vols tenir alguna experiència divertida i iniciar-te en les activitats, pots contactar amb mi i t’ajudaré el millor que pugi.

  • Tècnic de Grau Mig en Alta Muntanya ( institut Pobla de Segur)
  • Tècnic d’escalada (EFPEM)
  • Monitor d’Esquí (EFPEM)
  • Instructor de submarinisme (ACCUC – SSI)

Translate »