Nova ubicació del Punch

Primera entrada de la nova ubicació del Punch. Ara fa molts dies ,però hi ha un munt de bons records i bones escalades per compartir, així que encara que sigui a punt d’acabar l’any es un bon moment per fer un petit record.

cimg1646

Una imatge que uneix dues comarques on he desenvolupat quasi tota la meva activitat com escalador, al fons el Bages amb la silueta de Montserrat i el perfil del Tossal del Coscollet al Alt Urgell observant com comença un dia de bones perspectives.

cimg1649

La via ” Indipytecus” una molt bona per escalar per primer cop en aquest racó salvatge de l’Alt Urgell. Només amb l’aproximació ja vius una aventura, que quan arribes a peu de via ja tens la sensació d’estar ben lluny de tot. Tot plegat és una experiència!

img-20160705-wa0007

De fet el que ens agrada és estar rodejats de pati i amb bones vistes, quan més aeri millor!

img_20161015_132752

També hi ha hagut moments d’activitats relaxades i compartides amb vells amics. La via ferrada sempre és una solució per guanyar-nos una bona teca… Aquí en Marcel Dorna amb el que feia molt de temps que no sortíem a la muntanya.

cimg1726

Ara tot plegat, és com un petit resum de bons moments compartits amb els companys, potser és que ha arribat el moment de tancar l’any i començar a deixar mil projectes a la carpeta dels pendents..

cimg1759 cimg1622

Ara sí! un record de alguns i d’altres que mereixen un post per ells també!

Bon any i que el 2017 ens porti a tots molts bon moment de tapia i riure.

Translate »