Esquiar amb mentalitat nova

La dura realitat és que per treure mès partit del nostre esquí cal fer un esforç, que en alguns casos com el meu és gran… molt gran. Desprès de tants anys de girar amb els esquís de muntanya i el material tan lleuger, he agafat mil vicis que em fan treballar molt mès del que em pensava.

img_20161206_121713

Així que un bon dia el meu formador, pobre ha tingut que pica pedra molt fort amb mi, decideix lligar-me els peus per que d’una punyetera vegada comenci a ficar els cantells com toca… Per cert, quina feina!!!

img_20161219_120251

Tot plegat és tornar als origens, ja que si sòc alpinista nomès hi ha un motiu, vaig començar a viure la passió de la muntanya gràcies al esquí. Encara tinc present el dia en que un amic em va convidar al local del centre excursionista del meu barri, ells feien sortides d’esquí i jo vaig començar a tenir contacte amb gent que practicaven l’excursionisme…

img_20161217_145707

La muntanya!… És molt especial la relació que hi tinc, ja que no puc estar lluny i al mateix temps busco les muntanyes sota el mar. Però se que tornar a viure l’esquí com ara em fa sentir viu de nou… recuperar sensacions de joventut.

img_20161219_124934

En resum, que us animo a endinsar-vos mès en les tècniques d’esquí, ja que ben segur ús portaran a un nou mon de sensacions increíbles. a part de gaudir d’un entorn únic i genial….

img_20161211_130715

Translate »