“Push your limits” o el que sempre hem dit, “Ves un pas més enllà”

Arriba un moment en què acabem introduint noves paraules al nostre vocabulari, “arnès” “grampons” “piolets” i “corda curta” són alguns dels conceptes que poden fer que empenyem els nostres límits una mica més lluny.El dia on decidim donar una petita apretada per arribar a llocs que veiem amb desig.

Just en aquest moment on la companyia d’un guia d’alta muntanya et pot donar confiança, coneixements i la seguretat per dur aquest esquí a zones fora del confort. Viure alguns moments màgics rodejats de neu i amb les portes obertes a descensos increïbles.

Doncs ara és quan arriba aquest moment de l’any, podem començar a preparar les aventures de la nova temporada d’esquí i decidir fins a “on?” volem empènyer aquests límits.

En certa manera, és com l’avís del fet que podem començar a somiar amb aquelles esquiades que sempre hem desitjat.

El que tinc clar és que sempre hi ha un raconet per trobar un gran dia d’aventura sobre els esquís. Així que ja tinc ganes de poder començar a viure les sensacions de llibertat damunt les taules.

Aquest any preparo un bon calendari d’activitats.. així que espero que us animeu! Per cert… avui sembla que veurem neu…..

Translate »