IMATGES INTROSPECTIVES

A mesura que vaig fent camí, miro endarrere i veig que els records de la meva vida van quedant lligats a imatges. Imatges de muntanyes que normalment em porten a companys, experiències i moments passats dels quals en tinc un record especial.

Quan m’acosto a una muntanya sempre tinc el sentiment del dubte, el neguit de la il·lusió, uns pensaments que intenten esbrinar els detalls per a mi desconeguts d’aquella muntanya. La imaginació prepara un escenari possible per anar encaixant tot el que envolta al paisatge i d’allò que espero trobar en endinsar-m’hi.

Molts moments màgics queden gravats per sempre d’algunes de les nostres muntanyes, tresors dels nostres records que deixem en forma d’imatge. Per donar una ullada al camí que hem recorregut i retrobar aquella sensació, de l’interior, que ara ens porta de nou al moment.

N’hi ha que ens han vist créixer i algunes que formen part del nostre dia a dia, però totes guarden part del nostre camí. Dies d’aventures acompanyats per les seves arestes i diedres, que formen part de nosaltres.

També trobem un munt de persones que fan camí entre muntanyes i algunes que queden lligades al nostre propi camí, records que ens acompanyaran al reviure les bones experiències.

Així que aprofitar de tant en tant per donar una ullada al camí de les nostres imatges ens porta a moments màgics plens de bones experiències. Gaudir de les imatges i agafar energies per continuar somiant muntanyes on poder crear nous records.

Així que avui m’he pres la llibertat de compartir algunes de les imatges de la meva vida, records del meu camí entre muntanyes. Allò que he pogut gravar per anar-ho trobant en el futur.

Les meves companyes de camí
Translate »