HELLY HANSEN

Aquest serà el segon hivern de col·laboració amb la marca de roba de muntanya Helly Hansen, l’any passat a mitjan hivern vaig estar convidat a entrar a formar part d’un nombrós grup de professionals de la muntanya i l’esquí equipats amb aquest material.

Suposo que la tasca que he fet per divulgar coneixements de seguretat hivernal i les formacions DVA i niviologia, han fet que tinguem un punt comú de treball.

“STAY ALIVE/ FEEL ALIVE”.

 Darrere hi ha una gran tasca de molts professionals dels “ski resorts” arreu del món i d’un gran nombre de professionals del rescat, guies i experts muntanyencs / esquiadors que fan evolucionar el producte, alhora que han fet créixer la sensibilitat per estar equipat i preparat per les nostres activitats i aventures a la muntana tan hivernal com ara a l’estiu amb les activitats a l’aire lliure.

Personalment, puc parlar de la meva experiència com guia d’alta muntanya, les hores que passem sobre el terreny en tota mena de condicions, favorables i alguns dies menys favorables. Es per això que estic content de poder tenir unes eines tan bones per desenvolupar la meva activitat, en l’àmbit professional i com a esportista, el confort i la tecnologia de les peces fan que pugui gaudir al màxim de les meves estones a l’aire lliure.

Per molts esportistes d’avui en dia cal presentar Helly Hansen, com a fabricant de roba esportiva. Ja que no tots hem tingut la sort de conèixer el desenvolupament de les tecnologies en el material de el nostre esport. Anys enrere el pes, disseny i materials de fabricació eren força més simples i pesants que avui en dia. El concepte de vestir-se per capes no existia i les fibra naturals eren la tecnologia que tenien en aquell moment, es una part del nostre equipament que ha sofert una gran evolució i que ha aconseguit que estiguem comodes i calents en totes les situacions.

Un clar exemple són les peces interiors de “LIFA”, teixit creat el 1970 amb polipropilè i que mantenia la pell seca i calenta. Junt amb el folre polar va començar a crear el concepte de vestimenta per capes. El llançament de peces pels treballadors de plataformes petrolíferes amb teixit Helly Tech, impermeable i transpirable van començar amb la producció de jaquetes i material amb altes prestacions.

És per això que com esportista puc apreciar el que la tecnologia pot fer per millorar les prestacions del material i aprecio el gran rendiment que estic tenint amb les meves peces, jo personalment utilitzo roba de la col·lecció “ODIN” i “VERGLASS” i em sento força còmode. El tallatge i confort són excel·lents, cosa que fa la meva vida molt més fàcil en algunes situacions, peces com la jaqueta de “LIFA-LOFT” que donen un gran rendiment amb un equilibri pes/volum molt bo.

Així que agrair a la gran familia Helly Hansen per la confiança i en aquest moment de tardor, res millor que preparar el material per un altre hivern ple de projectes, escalades i guiatges per totes les muntanyes a les quals hi hagi temps a arribar.

Be, de moment prepararem el peu per una pujada d’intensitat aquest hivern, per aixó he passat pel taller.

Translate »